RIN Airport Hotel

Waterpark

Waterpark

Water Park

Water Park

Water Park Otopeni a fost inaugurat în anul 2004 și își continuă activitatea an de an, sezon de sezon, fiind un adevarat complex de distracție destinat sezonului de vară.

Orașul Distracției Fără Sfârșit se întinde pe o suprafață de 35.000 mp și are capacitatea de 3000 de persoane. În interiorul Water Park-ului se regăsesc 10 piscine, 1 râu cu o lungime de 180 metri ce vă permite să vă relaxați și să admirați obiectivele parcului, 30 de tobogane cu apă având o lungime totală de 1170 metri, locuri de joacă pentru copii, atât pe uscat, cât și în apă, sezlonguri, umbrele, colaci, toate puse la dispoziție în mod gratuit.

Water Park Otopeni prezintă o tematică deosebită fiecarei zone din parc: zona copiilor, zona adulților, zona food & beverage, zone sportive. Terenul de tenis și fotbal va sunt puse la dispoziție contra cost.

Complexul Water Park Otopeni utilizează cea mai avansată tehnologie de tratare a apei din piscine, cuprinzând un sistem performant de filtrare și tratare, ce presupune folosirea echipamentelor de ultimă generație, dotate cu microprocesoare care transmit pompelor dozatoare valoarea optimă de substanța necesară dozării. În acest mod, valorile optime nu sunt depașite niciodată, obținându-se o apă perfect curată. În plus, se mai utilizează și o tehnologie de filtrare cu nisip quartz pentru menținerea calității apei în parametrii normali.

Oaspetii cazati la RIN Airport Hotel beneficiaza de 50% discount la tariful de intrare in Water Park Otopeni.

Accesează pagina oficială a Water Park Otopeni pentru a afla toate detaliile și pentru a fi la curent cu ultimele noutăți!