Redeschidere Body Art Wellness Club

Redeschidere Body Art Wellness Club

În urma scăderii ratei de incidență în București sub 3.5 la mie și având in vedere decizia autorităților locale cu privire la ridicarea restricțiilor de acces în sălile de fitness, centrul de fitness Body Art Wellness Club s-a redeschis marți, 4 mai, ora 7:00.

Vă așteptăm din nou la antrenamente într-un mediu sigur, în care prioritatea principală este sănătatea dvs.! Vă puteți antrena fără griji pentru că la Body Art Wellness Club s-au luat toate măsurile necesare, încă de la începutul pandemiei, implementându-se protocoale de igienă și siguranță care sunt respectate și monitorizate cu strictețe.

Sala de fitness are o suprafață de 400 metri pătrați, având 63 de posturi simultane de lucru și pune la dispoziție aparatură profesională de ultimă generație, atât pentru cardio, cât și pentru antrenamentele de forță. Sala este împărțită în mai multe zone: zona de cardio, cu mai mult de 20 de aparate dotate cu ecrane de tip LCD, zona de greutăți libere, zona multifuncțională, studioul de personal training, zona de cabluri și posturi fixe.

Pentru aerobic sunt disponibili 130 de metri pătrați și mai multe tipuri de clase de grup, care pot fi alese în funcție de obiectivele pe care le urmăriți. Antrenorii sunt specializați pentru fiecare tip de activitate și puteți alege între clasele concentrate pe anumite zone corporale și clasele care urmăresc tonifierea întregului corp, creșterea forței și a rezistenței sau pierderea în greutate.